Filmrecension: Maze Runner: The Death Cure

maze2


MAZE RUNNER: THE DEATH CURE (2018)

★★★✩✩ – 3/5


I den avslutande delen av Maze Runner-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända ”Last City”, en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände.

Mina åsikter om filmen:

Den sista filmen av denna trilogin är spännande men samtidigt väldigt förutsägbar. The Maze Runner-trilogin har i allmänhet varit väldigt lätt på handlingen, den har saknat djup och regissören har uteslutet för mycket händelser och information från böckerna för att man ska få en djup förståelse. Detta är otroligt synd då böckerna är fantastiska och detta är en fantastisk idé för en film. En film som denna, och alla i trilogin, behöver vara längre för att få ett djup. Karaktärerna och skådespelarna är dock otroligt duktiga, vilket jämnar ut spelplanen för filmen. Men denna filmen ska man se, den är så bra att den förtjänar sina tittare.

Bild: X

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »