Filmrecension: IT Chapter Two

it1


IT: CHAPTER TWO (2019)

★★★✩✩ – 3/5


27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

Mina åsikter om filmen:

Detta är en bra film, eftersom jag inte är ett fan av första filmen blev jag positivt överraskad av denna. Filmen har skräck och komedi i sig men som inte blir för överdrivet som Stephen Kings böcker/filmer ofta – enligt mig – blir. Jag njöt av denna filmen eftersom den innehöll både mer -och bättre jump-scares än första, man blev ofta rädd och överraskad av handlingen vilket är ett stort plus. Själva handlingen är psykiskt konstig och speciell – men alla Stephen King älskade kommer älska denna.

Bild: X

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »