Serierecension: Bitten

bitten2


BITTEN (S1-S3)

★★★✩✩ – 3/5


Elena Michaels är världens enda kvinnliga varulv och måste välja mellan sin nya mänskliga existens och sitt tidigare liv med en varulvsflock.

Mina egna åsikter om serien:

En serie där man aldrig tröttnar, mycket action, kärlek och mysterier. Det finns många varulvs-serier ute på marknaden men denna är enligt mig den mest verklighetstrogna, de har lyckats att göra serien verklig med hjälp av duktiga skådespelare och bra karaktärer. Nackdelen med säsongerna är att man lätt får en känsla av ”samma sak”, kreativiteten med problemen i varje säsong är för dålig. Trots den dåliga kreativiteten är serien fantastisk för binge-tittande och man fastnar verkligen för den. Detta är en serie för er som älskar fantasi-serier fyllda med action, men med en känsla av verkligheten och riktiga problem.

Bild: X

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »