Filmrecension: Bloodshot (2020)

bloodshot


BLOODSHOT (2020)

★★★★✩ – 4/5

Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka – nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft – starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt. Men företaget som återuppväckte honom, RST corporation, kontrollerar inte bara hans kropp utan också hans hjärna och hans minnen. Ray Garrison vet inte vad som är verkligt och inte – men han tänker ta reda på det.

 

Längd: 109 min | Biopremiär: 13 mars 2020 | Distributör: Universal Sony

 

Mina åsikter om filmen: 

Actionscener i slowmotion, oväntade vändningar och hämnd. Bloodshot är en typisk actionfilm, men den har en unik och speciell egenskap i form av oväntade vändningar. Dessutom måste jag ge beröm till Vin Diesel, och alla andra skådespelare, för deras insatser.

Bloodshot har en blandning mellan intensiva strider, snygga specialeffekter och rolig komedi. Enligt mig är det en lyckad blandning då det alltid händer något spännande, och får tittaren att bli nyfiken på slutet. Generellt sätt är det en film i stil med Marvel, vilket jag tycker är spännande. Handlingen är dynamisk och oförutsägbar, det finns ett djup i den och i karaktärerna. Bloodshot är en riktigt bra actionfilm som ger tittaren exakt vad den vill ha. Om ni tycker om actionfilmer och specifikt Marvel, så kommer ni älska Bloodshot.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »