Serierecension: American Horror Story S2: Asylum

asylum1


AMERICAN HORROR STORY (AHS): ASYLUM (S2)

★★★✩✩ – 3/5


Denna säsongen utspelar sig i ett sanatorium där inget blir som man tänkt sig, mentalsjuka patienter och demoner – denna säsongen spelar på rädslan för det psykiska.

Mina åsikter om säsongen:

Som första säsongen av AHS (American Horror story) så är denna fylld med plot-twists, handlingen är välskriven och karaktärerna intressanta och unika – ännu en bra säsong av AHS! Det som drar mig åt det mindre bra hållet är otroligt mycket man inte vet från början, det finns mycket ”loose ends” som man inte får reda på förrän i slutet. Men det är egentligen inte något dåligt, utan bara personliga tycken.

Jag gillar hur säsongen fångar upp rädslor: rädslan för att inte veta vem man är, rädslan för trånga utrymmen osv. Det finns mycket som säsongen tar med som är främmande och läskigt, men som bildar en spännande och händelserik säsong. Bra säsong!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »