Veckans lista: v. 48

MÅNDAG: 

The Blind Side: Sandra Bullock, Quinton Aaron, Tim McGraw

Michael är en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som med mamma Leigh Anne (Sandra Bullock) i spetsen hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


TISDAG:

The Impossible: Evan McGregor, Naomi Watts, Samuel Joslin

Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004. Den visar hur familjen kämpar för sitt liv, men också hur främlingar hjälpte och stöttade varandra för att överleva tillsammans.


ONSDAG:

Bridesmaids: Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Kristen Wiig

Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för någon man älskar.


TORSDAG:

Hachiko – en vän för livet: Richard Gere, Joan Allen, Sarah Roemer

Hunden Hachiko och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter de varandra vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Trots det väntar Hachiko troget – men förgäves – på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord. Idag finns en bronsstaty rest av Hachiko på den plats vid Shibuya Station, där han troget väntade varje dag.


FREDAG:

Shaft: Richard Roundtree, Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher

John Shaft Jr, en expert på cybersäkerhet, tar hjälp av sin far för att avslöja sanningen om en väns död.


LÖRDAG:

(Skräck) Hush: John Gallagher Jr., Kate Seigel

Författaren Maddie Young lever ett avskilt liv efter att ha förlorat hörseln som tonåring. Hon har dragit sig tillbaka från samhället och isolerat sig i ett hus långt från närmaste granne. En natt dyker en maskerad mördare upp i fönstret…


SÖNDAG:

The Miracle Season: Erin Moriarty, Helen Hunt, Danika Yarosh

När skolans Volleybollag förlorar sin stjärnspelare i en tragisk olycka gör deras tränare allt för att stärka lagmoralen och ta hem mästerskapet i hennes ära.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »