Filmrecension: Jumanji: The Next Level

jumanji2


JUMANJI: THE NEXT LEVEL (2019)

★★✩✩✩ – 2/5


Gänget är tillbaka i “Jumanji: The Next Level”, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som de förväntar sig. De kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Mina åsikter om filmen:

Jag älskade första Jumanji filmen, men Jumanji: The Next Level blev inte riktigt lika lyckad. Man möter snabbt karaktärerna, vilket skapar en känsla av kärlek – om man gillade första filmen. Då blev jag taggad och såg fram emot detta nya äventyret, men jag blev snabbt besviken. Enligt mig hade handlingen inte samma djup och det var för “lätt”, det är en svårförklarad känsla som jag fylldes utav.

Jag blev besviken, men filmen var inte dålig. Jag är en av de tittare som fullkomligt älskade första filmen, vilket gjorde att mina förväntningar var skyhöga. Jag är dessutom väldigt kritisk i mitt tittande, då denna filmen inte alls hade lika mycket humor eller den “känna-igen” känslan som första. Sedan är det dåligt att jämföra dessa filmer, eftersom den ena inte behöver vara särskilt lik den andra. Men jag tror att Jumanji: The Next Level kunde göras bättre.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »