Filmrecension: The Invisible Man

the invisible man poster


THE INVISIBLE MAN (2020)

★★✩✩✩ – 2/5


När Celias våldsamma ex tar sitt liv och låter henne ärva hans förmögenhet misstänker hon att allt är en bluff. När konstiga saker börjar hända blir hon säker på att han jagar henne, i osynlig form.

Mina åsikter om filmen: 

The Invisible Man startade bra, det fanns potential till en riktigt bra skräckfilm. Första halvan av filmen hade läskig musik och läskiga händelser vilket skapade en liten rädsla inom mig. Men andra halvan var dock konstig, förutsägbar och inte alls läskig.

Detta är en sån konstig B-skräckfilm som man kan kolla på ibland, men som inte skapar så mycket rädslor som en skräckfilm egentligen ska göra. Jag tycker om idén till filmen, men den spårade faktiskt ur för mycket för min smak. Helt okej, läskig i början men inte den bästa skräckfilmen. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »