Bokrecension: Det kommer alltid en ny himmel

himmel1


DET KOMMER ALLTID EN NY HIMMEL – LORI NELSON SPIELMAN

★★★★★ – 5/5


Elizabeth har inte lång tid kvar. Och hon vet att hennes 34-åriga dotter Brett inte är lycklig, trots ett på ytan perfekt liv med pojkvän, jobb och lyxig lägenhet. Hur ska Elizabeth kunna hjälpa sin dotter?

När testamentet efter Elizabeth ska läsas upp räcker advokaten Brett en skrynklig, gulnad papperslapp. Lappen innehåller en lista med de livsmål Brett skrev ner som tonåring och som hennes mamma sparat i hemlighet och nu ber henne att försöka uppnå: allt från att bli förälskad och skaffa barn till att skaffa en häst, arbeta som lärare och lappa ihop förhållandet till den frånvarande pappan.

Köp boken här: Bokus

Förlag: Albert Bonniers Förlag


Min åsikt om boken:
Detta är min absoluta favoritbok, denna finns med bland mina topp 10 all-time favorites i menyn där ni kan läsa mer om min absoluta favoriter. Jag har aldrig läst en lika underbar bok som denna, efter läsningen kommer man ut som en helt ny människa med andra tankar om livets mål och drömmar än vad man hade innan. Man uppskattar på något sätt livets alla hörn med denna boken i tankarna.
Författaren har skrivit boken med underbara och unika ord som gör att man känner allt som boken kommer med. Jag tipsar er alla om att läsa denna boken, den är fantastisk!

Bild: X

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »