Filmrecension: The Greatest Showman

greatest1


THE GREATEST SHOWMAN (2017)

★★★★★ – 5/5


Följ med på en färgrik, musikalisk resa till cirkusens begynnelse. P.T Barnum var en amerikansk visionär som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär show som fängslade människor runt om i hela världen.

Mina åsikter om filmen:

Fantastisk film där musiken är en stor del till allt berättande, man fängslas av dansen, musiken och känslorna som sprids genom och från karaktärerna. Jag tror faktiskt inte att någon har missat hur stor denna filmen har blivit, efter något år är denna filmen fortfarande populär och ingen har tröttnat. Enligt mig är detta en bio-film där man med stor skärm och högt ljud får mer känsla, men en fredagskväll kan denna filmen också bli mysig för hela familjen. Om du inte har sett The Greatest Showman ännu, gör det!

Bild: X

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »