Filmrecension: Miss Bala (2019)

miss bala movie poster


MISS BALA (2019)

★★★★✩ – 4/5


Gloria hittar en inre styrka som hon inte visste hon besatt när hon dras in i en farlig brottslig värld. Hon kommer behöva slughet, uppfinningsrikedom och styrka för att överleva. Remake av den mexikanska filmen ”Miss Bala”.

Längd: 104 min | DVD premiär: 23 september 2019 | Distributör: Universal Sony

 

Mina åsikter om filmen:

Filmen består av många oväntade händelser, som tittare ändrade man åsikt om de olika fienderna hela tiden. Det är intressant att filmen spelar på tittarens förväntningar, det skapar en mer spännande film. Miss Bala är fylld med action och häftiga scener. Jag kan också se en del ”Girl Power” i handlingen, eftersom Gloria är en sådan stark karaktär.

Miss Bala är välgjord, häftigt filmad och en riktigt bra actionfilm. Det enda negativa jag har att skriva om filmen är att den liknar andra actionfilmer, speciellt mot slutet. Men det är inget som är speciellt viktigt, för resten av filmen är otroligt bra och spännande. Värd att se!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »