Filmrecension: A Walk To Remember (2002)

a walk to remember movie

 


A WALK TO REMEMBER (2002)

★★★★✩ – 4/5

Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck. Där möter han Jamie. Deras möte väcker lidelsefulla känslor – känslor han inte visste fanns.

Längd: 101 min | DVD premiär: 22 januari 2018 | Distributör: Nordisk Film


Mina åsikter om filmen: 

Ibland tycker jag om att gå tillbaka och se om mina gamla favoritfilmer, vilket jag i detta fallet har gjort. Jag tycker att A Walk To Remember är en så oerhört vacker och gripande film, trots sorgen som finns i handlingen så fylls jag av en varm, underbar känsla i kroppen. Visst finns det små detaljer i filmen som kan bli bättre, såsom en bredare handling (då handlingen just nu är väldigt enkel). Men på något underbart sätt betyder inte dessa små nackdelar så mycket, eftersom filmen är så otroligt fin.

Trots att jag har sett filmen många gånger, så känner jag lika mycket känslor varje gång. Alla filmer baserade på Nicholas Sparks böcker har en speciell egenskap av att charma dess tittare, och av att sprida fina budskap. A Walk To Remember är en sorgsen, men på något sätt hoppfull film. Om ni inte redan sett denna, så rekommenderar jag er att faktiskt ta er tid att kolla på den. Den är värd det.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »