Filmrecension: Code 8

code 8 movie poster

 


CODE 8 (2019)

★★★✩✩ – 3/5

I en framtid där över 4% av befolkningen har superkrafter har avundsjuka, fördomar och rädsla blivit praxis i världen. För att kuva de som är annorlunda skapas särskilda regler och lagar kring deras existens och möjlighet att fungera i samhället. Och följer de inte lagen skyr polisens nya robotiserade specialstyrka inga medel för att avlägsna hotet.

Längd: 98 min | Biopremiär: 11 december 2019 | Distributör: Vertical Entertainment


Mina åsikter om filmen: 

Code 8 är en sci-fi film med en djup, spännande handling. Jag fastnade verkligen för filmen, speciellt eftersom den handlar om en uppdelning av samhället: människor med -och utan krafter. Denna detalj skapar ett fantastiskt djup till handlingen och ger tittaren mycket att tänka igenom.

Det enda negativa jag har med filmen är egentligen dess slut, då det är en för enkel avslutning till en sån invecklad film. Jag hade velat se ett slut som har samma djup som resten av filmen, så man som tittare hade fått ett bättre avslut av karaktärerna. Men det är en liten nackdel bland många fördelar. Jag tycker att ni som gillar sci-fi ska kolla in filmen. Det är verkligen en spännande film som skildrar ett intressant ämne, med välgjorda specialeffekter och en bra handling.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »