Filmrecension: Christmas Wedding Planner

planner1


CHRISTMAS WEDDING PLANNER (2017)

★★★✩✩ – 3/5


En bröllopsfixares värld ställs på huvudet när en snygg privatdetektiv får i uppdrag att sabotera ett av hennes största jobb.

Mina åsikter om filmen: 

Detta är en typisk julfilm där familjedrama, kärleksdrama och julkänslor binds ihop till ett. Jag tycker faktiskt om denna filmen, speciellt eftersom handlingen är mysig och precis så man kan tänka sig att en julfilm ska vara. Tittaren möts också av roliga karaktärer och spännande relationer. Detta är en bra julfilm, även om den ibland känns lite klyschig med den typiska handlingen och alla ”lätta” karaktärer.  Ett tips till decemberkvällarna framöver!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »