Serierecension: Home for Christmas

home1


HOME FOR CHRISTMAS (2019)

★★★★★ – 5/5


Alla andra har hittat den rätte och är redo att tackla familjemiddagarna över jul. Alla förutom Johanne. Så för att undvika alla påträngande frågor om hennes kärleksliv sätter Johanne en plan i verket för att hitta den perfekta pojkvännen att ta med hem till jul.

Mina åsikter om serien:

Jag ber om ursäkt för denna försenade julrecensionen, men eftersom min ledighet kom i vägen så kommer den nu istället. Denna serien skulle jag säga är en riktig sträck-tittare, man fastnar för karaktärerna och skådespelarna har gjort ett fantastiskt jobb med att få fram rätt känslor. Denna serien är absolut värd att se. Jag förvånades över hur välgjord handlingen var samt hur väl genomtänk hela serien var. Detta är en serie med 6 avsnitt och alla avsnitt skildrade nya, roliga händelser och nya karaktärer. Värd att se!

 

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. cissi87 skriver:

    Tycker att den påminner en del om boken “Jag kommer hem till jul”

    /Cecilia
    http://www.ceciliasbokblogg.com

Kommentera

Translate »