Serierecension: Glee

glee1


GLEE (SÄSONG 1-6)

★★★★✩ – 4/5


En populär, musikalisk tv-serie som utspelar sig på den fiktiva William McKilney High School i Lima, Ohio. Handlingen kretsar kring äventyr, rivalitet och romanser som frodas runt skolans kör, som spanskläraren Will Schuester tagit över. Trots att de flesta tycker att han är smått galen har han beslutat sig för att  visa skolan, och världen, de sjungande ungdomarnas stjärnpotential.

Mina åsikter om serien:

Musiken underhåller, skådespelarna underhåller. Ja, detta är en underhållande serie som har fångat många tittares hjärtan under de aktiva åren. Varje avsnitt består av nya utmaningar och låtlistor samt nya relationer och tonårsproblem. Denna serien består utav 6 säsonger vilket är lite för många, enligt mig. Efter säsong 4 återkommer många problem och man möter inte tillräckligt mycket nytt – vilket är synd eftersom serien annars är fantastiskt underhållande. Jag tipsar dock ändå om Glee eftersom den förutom detta är en rolig serie som man kan fylla ens serie-timmar med.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »