Serierecension: The Order – Säsong 1

order1


THE ORDER (S1)

★★★★✩ – 4/5


En collegestudent är ute efter att hämnas sin mammas död. Han går med i ett hemligt sällskap och hamnar mitt i ett krig mellan varulvar och utövare av svart magi. 

Mina åsikter om serien:

En bra serie med mycket action, den brister dock när det gäller en djup handling. I denna actionfyllda serie kändes det lite väl ”tunt” med lager att fylla handlingen med. Allas omdömen är såklart olika, men jag skulle vilja sett en mer detaljerad -och djupare förståelse kring karaktärerna. Jag ger ändå serien ett bra betyg på grund av spänningen och ”titta-vidare” känslan. Om du gillar fantasyserier med en gnutta kärlek så kolla på denna, den kommer inte göra dig besviken.

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. april 4, 2020

    […] har skrivit en recension om säsong 1 som ni kan läsa här. Detta är en serie som var en positiv överraskning för mig, jag trodde verkligen inte att jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »