Veckans lista: v.45

MÅNDAG:

Jumanji: Welcome to the Jungle / Dwayne Johnson, Karen Gillan


Genom en förtrollad spelkonsol sugs fyra skolungdomar in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr – och överleva till sista nivån.


TISDAG:

Dirty Dancing: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach

Baby är med sin familj på semester på en kurort. Där möter hon dansläraren Johnny. Hon fascineras av de sexiga rytmerna och de ohämmade rörelserna i hans dans och snart är hon hans främsta elev både på och utanför dansgolvet.


ONSDAG:

Just Go With It: Jennifer Aniston, Adam Sandler, Nicole Kidman

När Danny ljuger för sin flickvän och säger att han är en frånskild familjefar måste han be sin assistent att spela exfrun.


TORSDAG:

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile: Lilly Collins, Zac Efron

Historien om den välkände seriemördaren Ted Bundy, berättat från hans flickvän Elizabeth Kloepfers perspektiv, som i många år vägrade tro att han var en seriemördare.


FREDAG:

Warm Bodies: Dave Franco, Teresa Palmer, Nicholas Hoult

En zombie blir kär och inleder en romans med flickvännen till ett av hans offer. Deras kärleksaffär sätter igång en kedjereaktion av händelser som kommer påverka dem båda för all framtid.


LÖRDAG:

Eat, Pray, Love: Julia Roberts, Billy Crudup

Julia Roberts spelar huvudrollen i filmatisering av Elizabeth Gilberts storsäljande bok med samma titel. En kvinna som är lyckligt gift kämpar tillsammans med sin man för att bli gravid, men hon kommer fram till att hennes liv måste gå en annan väg. Efter en smärtsam skilsmässa reser hon iväg på en jorden-runt-resa för att upptäcka sig själv.


SÖNDAG:

Nanny McPfee: Emma Thompson, Collin Firth, Kelly Mcdonald

Emma Thompson spelar nanny McPhee som försöker få ordning på herr Browns (Colin Firth) sju ohängda ungar. Som tur är har nanny McPhee magiska krafter att ta till. Angela Lansbury återvänder till vita duken för första gången på mer än 20 år i rollen som barnens faster Aidelaide.

Kommentera

Translate »