Serierecension: Störst av allt

störst1


STÖRST AV ALLT (2019)

★★★★★ – 5/5


När en tragedi sker i en av Stockholms rikaste förorter står en vanlig gymnasieelev, Maja Norberg, anklagad för mord. När händelserna från den tragiska dagen uppdagas avslöjas också privata detaljer om Majas förhållande med Sebastian Fagerman och hans dysfunktionella familj.

Mina åsikter om serien:

Störst av allt är en tung serie som tar upp viktiga och svåra ämnen. Serien är värd att se, speciellt eftersom skådespelarinsatserna är väldigt bra. Dessutom är handlingen spännande och välgjord. Jag tycker det är viktigt att skapa serier om denna, vilket Netflix är duktiga på. Störst av allt är värd att ses men det är också värt att ge en extra tanke åt innehållet, en speciell -och fantastiskt bra serie.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »