Filmrecension: Set It Up

setitup1


SET IT UP (2018)

★★★✩✩ – 3/5


Harper och Charlie är överarbetade, underbetalda assistenter som slösar sina bästa år på slavjobb. När de inser att de skulle få mer fritid om deras chefer inte var singlar, börjar de smida planer för en fejkromans.

Mina åsikter om filmen: 

Jag tycker verkligen om komedier där handlingen är rolig och väl genomtänkt. Set It Up är en komedifilm fylld med humor och kärlek – men inte den typiska kärleken. Jag njöt verkligen av denna filmen, speciellt eftersom man känner igen sig i vissa saker och man kommer snabbt in i handlingen. Såklart är den som andra komedier: man listar snabbt ut vad som ska hända. Men ibland kan det vara skönt att bara få se en film där man slipper fundera, där det helt enkelt bara är underhållande.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »