Filmrecension: The Age Of Adaline

adaline1


THE AGE OF ADALINE (2015)

★★★★★ – 5/5


Adeline Bowman har mirakulöst nog bevarat sitt unga yttre som en 29-åring i nästan åtta decennier. Efter ett tillfälligt möte med den karismatiska filantropen Ellis Jones återväcks Adalines passion för liv och romantik. Men under en helg med Ellis föräldrar hotas sanningen om hennes hemlighet. Detta leder till ett beslut som förändrar hennes liv.

Mina åsikter om filmen:

The Age of Adaline är en unik och underbar film som är väldigt välgjord. Jag fastnade verkligen för passionen och kärleken i filmen, jag kunde inte titta bort en sekund. Idén att fastna i en ålder är inget man önskar sig vilket denna filmen visar, att det jobbiga och tuffa med denna situationen tas upp är helt underbart. Dessutom gör Blake Lively ett otroligt bra jobb, som alltid.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »