Filmrecension: Pitch Perfect 3

pitch1


PITCH PERFECT 3 (2017)

★★★✩✩ – 3/5


Medlemmarna i The Bellas är nu splittrade och medlemmarna upptäcker hur svårt det är att hitta jobb. Men när de får chansen att bli återförenade för en välgörenhetsturné, samlas tjejerna för att skapa musik till denna sista turné och tillsammans bidra till vissa tvivelaktiga beslut som tas längs vägen.

Mina åsikter om filmen:

Pitch perfekt 3 har bra musik, rolig humor och underbart karaktärsdjup. Jag hade dock problem med handlingen, då den kändes lite överdriven. De tidigare filmerna har varit dynamiska och roliga att följa, medan denna kändes lite för påtvingad. Jag tycker att filmen är värd att se, då den har flera roliga skämt och är underhållande för en trevlig fredagskväll. En helt okej film, men som hade kunnat bli lite bättre.

Om ni har sett filmen, vad tyckte ni?

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »