Serierecension: Blown Away – Säsong 1-2

blown away netflix serie


BLOWN AWAY – SÄSONG 1-2

★★★★★ – 5/5


Tio konstnärer skruvar upp värmen i en glasblåsartävling där priser värda 60 000 dollar och en mästartitel står på spel.

Längd: 20 avsnitt | Seriepremiär: 12 juli 2019 | Distributör: Netflix

 

Mina åsikter om säsongerna:

Blown Away är en nervkittlande, spännande och helt beroendeframkallande reality-tävlingsserie som jag såg klart på två dagar. Varje avsnitt innehåller en utmaning till de tävlande där tittaren får följa processen kring hur glasblåsningen går till, samt en presentation där juryn utser en vinnare och en som åker ut.

Att titta på Blown Away är som att titta på en halvtimmes lång skräckfilm där man har andan i halsen under hela avsnittets gång. De tävlandes glaskonst går sönder, tappas, blir fel och får sprickor och folk bränner sig och svettas på ett helt okontrollerat sätt. Det är verkligen en berg-och dalbana att titta på denna serie.

Dessutom gör de tävlande fantastiskt konst och jag förundras varje avsnitt av hur fint glasblåsning är, och hur vackra verk som kan göras. Glasblåsning är en underskattad konst som jag i framtiden kommer hålla koll på, för efter dessa två säsonger är jag helt fast. Jag kan starkt rekommendera Blown Away till er som vill se något beroendeframkallande, nervkittlande och oerhört vackert!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »