Bokrecension: Vargblod (Flocken #3)

vargblod omslag


VARGBLOD – SARA DALENGREN

★★★★✩ – 4/5


På kort tid har mycket förändrats för gruppen med skepnadsskiftare som skapat sig ett hem i de småländska skogarna. Men alla upplever inte förändringarna som positiva …

Stefan är uppgiven, nedstämd och vet inte hur han ska gå vidare med sitt liv. Den han älskar är lycklig tillsammans med någon annan och drömmen han burit på under många år har krossats. Kan han skapa nya drömmar och öppna sitt hjärta för någon annan?

Lukas har för första gången i sitt liv ett hem där han trivs och blir väl behandlad. Han lever i en flock utan rangordning och orättvisor, men vetskapen om faran som hotar sliter honom itu. Särskilt när känslor, som hans nya frihet väckt till liv, blir för svåra att hålla tillbaka. Kommer hans nya vänner att vända honom ryggen när de får reda på att han är orsaken till att deras framtid står på spel?

Vargblod är tredje delen i serien om Flocken.

Köp boken här: Adlibris | Förlag: Seraf förlag | Sidor: 380 | Utgivningsdatum: 1 oktober 2018


Mina åsikter om boken: 

Sara Dalengren, hur kan du skriva så fantastiska, spännande, charmiga och underbara böcker? Vargblod är tredje delen i serien om Flocken och alla böcker i denna serie är välskrivna, genomtänkta och innehåller karaktärer som man förälskar sig i – men just nu är Vargblod min absoluta favorit! Vargblod innehåller en pirrig, varm, rykande och fantastisk romantik som jag helt förlorade mig i, och handlingen är händelserik och spännande in i minsta detalj.

Jag tycker om att man får följa olika personer i varje bok av Flocken, för man får en djupare, mer trovärdig förståelse för alla härliga karaktärer genom det. Lucas och Stefan har en mysig kärlek som jag direkt fastnade för, det blev kärleksfullt och familjärt och jag hade stora problem med att släppa boken. Jag får aldrig nog av Sara Dalengrens skrivsätt och hennes härliga karaktärer, så om jag själv hade fått välja hade jag velat ha dubbelt så långa böcker och att denna serien aldrig tog slut. 

Vargblod är en pirrig, händelserik och spännande paranormal romance som jag starkt kan rekommendera. Om ni inte har läst denna fantastiska serie än – gör det! Ni kommer inte bli besvikna. 

Andra böcker som jag har recenserat i serien:

ensamvarg bokomslag varghamn omslag

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »