Filmrecension: The Informer

Screenshot 2020-04-10 at 22.44.06


THE INFORMER  (2019)

★★✩✩✩ – 2/5


Pete Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat med att en polis blir dödad blir han tvingad att fortsätta infiltrera maffian inifrån fängelset. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han blir avslöjad…

Mina åsikter om filmen: 

Jag hade höga förväntningar om denna filmen, speciellt eftersom Joel Kinnaman alltid brukar göra ett bra jobb på bioduken. Men jag blev besviken. Filmen är på gränsen till långtråkig då handlingen är väldigt förutsägbar. Jag tycker heller inte om likheten till andra filmer: infiltratörer har används i många andra filmer, såsom Johan Falk (enligt mig otroligt bra filmer som ingen annan film kan tävla mot!)

Filmens handling har konstiga vändningar och jag fastnade inte alls för den. Jag hade hoppats på bättre skådespeleri och en djupare handling än vad jag fick se, men alla filmer kan inte hålla upp till ens förväntningar. Jag kommer inte se om den. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »