Veckans lista: v. 47

MÅNDAG:

A Star Is Born: Lady Gaga, Bradley Cooper

Bradley Cooper både regisserar och spelar huvudrollen i denna remake där vi får möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner.


TISDAG:

Croodarna: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds

En grottman av den gamla skolan måste leda sin familj genom ett farligt förhistoriskt landskap på jakt efter ett nytt hem. Den gigantiska floran och faunan är utmaning nog i sig, men riktigt komplicerat blir det när familjen får sällskap av en alarmerande modern grottman vars jakt på ”framtiden” står i stark kontrast mot vår hjältes förkärlek för det förflutnas traditioner.


ONSDAG:

This Means War: Chris Pine, Tom Hardy, Reese Witherspoon

FDR och Tuck är förälskade i den ljuva och charmiga Lauren. Hon har svårt att välja mellan dem och tar hjälp av kompisen Trish. Detta samtidigt som FDR och Tuck drar igång ett episkt krig i kampen om Lauren med hjälp av diverse högteknologiska prylar. Må bäste spion vinna!


TORSDAG:

Abduction: Taylor Lautner, Lily Collins

Nathan har alltid misstänkt att han egentligen lever någon annans liv. När han av börjar göra efterforskningar besannas hans mörkaste farhågor. Med mördare och federala agenter hack i häl, leds han in i en jakt på sanningen där varje sekund är avgörande


FREDAG:

White House Down: Channing Tatum, Jamie Foxx

Polismannen John Cale har just nekats sitt drömjobb hos Secret Service, som livvakt åt president James Sawyer . För att inte behöva göra sin dotter besviken med de tråkiga nyheterna tar han henne istället på en rundtur i Vita Huset, när byggnaden plötsligt tas över av en tungt beväpnad paramilitär grupp.


LÖRDAG:

(Skräck) The Purge: Ethan Hawke, Lena Headey, Adelaide Kane

Om du under EN enda natt om året lagligt kunde begå alla tänkbara brott, utan några som helst konsekvenser, vad skulle du göra då? Under en sådan natt kommer en familj att testas hur långt de är beredda att gå för att skydda sig själva när ondskan utanför tar sig in i deras hem.


SÖNDAG:

Bright: Will Smith, Jay Hernandes, Noomi Rapace

En osannolik polisduo, en människa och en orch, arbetar dygnet runt för att hålla staden säker från mörka krafter och en underlig underjordisk värld fylld av gängvåld.

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Astrid skriver:

    A star is born är ju så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »