Serierecension: Game Of Thrones

game1


GAME OF THRONES (S1-S8)

★★★★★ – 5/5


I ett land där somrarna är decennier långa och vintrarna kan vara en livstid, är det oroligheter. Från den intrigerande södern och de vilda länderna i öster till den frusna norden och den uråldriga muren som skyddar riket från mörkret bortom den, håller två mäktiga familjer på med en katt-och-råtta-lek om vem som ska styra de Sju Kungarikena i Westeros. Medan svek, lust, intriger och övernaturliga krafter skakar dessa kungariken i grunden, kommer kampen om Järntronen att få oförutsedda och långtgående följder. Vintern kommer. Kampen om Järntronen kan börja.

Mina åsikter om serien:

Detta är en populär serie, vilket gör att förväntningarna man har är stora. Jag har följt denna serien sedan säsong 2, där jag redan då förstod varför den är så populär. Game Of Thrones är en serie som man inte direkt fastnar för, allt på grund av mycket prat och många intriger. Om man inte är van vid serier med mycket snack och mycket intriger så kommer man först att ha svårt för denna, men man kommer också att inse att denna serien är som den är på grund av allt det. Jag gillar verkligen Game Of Thrones, men jag kan inte kalla den för en av mina favoriter. Detta är ändå ett tips, om ni inte sett Game Of Thrones, så se den.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »