Filmrecension: A Star Is Born

star1


A STAR IS BORN (2018)

★★✩✩✩ – 2/5


Bradley Cooper både regisserar och spelar huvudrollen i denna remake där vi får möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Mina åsikter om filmen:

En helt okej film som skildrar samma ämne som många andra filmer från förr, ett exempel är Country Strong med ungefär samma handling som denna. Denna filmen blev otroligt populär när den hade premiär, det var nästan det enda folk pratade om – om man skulle se den på bio eller om man skulle vänta tills den gick att streama. Jag hade stora förväntningar men alla förväntningar försvann då denna filmen är för enkel och imiterande för min smak. Musiken är däremot en fantastiskt upplevelse då genren är både modernt men på ett sätt också country, en bra blandning som man absolut njuter av under filmens gång.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »