Filmrecension: 47 Meters Down

Screenshot 2020-04-02 at 12.43.38


47 METERS DOWN (2017) 

★★✩✩✩ – 2/5


Två systrar på semester i Mexiko är fast i en hajbur på havets botten. De har dåligt med syre och vithajar simmar runt buren. Med en timme kvar på syret måste de fort komma på hur de ska ta sig upp till ytan… helst oskadda.

Mina åsikter om filmen: 

Jag tycker om hajfilmer, speciellt eftersom det är en stor rädsla för många att komma öga mot öga med en haj på en plats man är rädd och osäker på. Men jag måste säga att jag är besviken på 47 Meters Down, jag förväntade mig en mer spännande och mer ångestfylld film än vad jag fick se.

Jag kom på mig själv att alltid tänka på hur osannolik filmen var, det finns inte en chans att någon skulle vara med om detta i verkligheten. Även om många hajfilmer består av orealistiska händelser så finns det alltid en tanke i bakhuvudet att det skulle kunna hända en själv, men denna filmen förstörde den rädslan för mig och det var nästan skrattretande hur dåligt uttänkt handlingen var.

Trots att filmen har många dåliga sidor, så finns det faktiskt sämre filmer. Jag har sett många hajfilmer med dåliga handlingar och riktigt dåligt skådespeleri, men 47 Meters Down ligger inte på den nivån. Om man inte har problem med en osannolik handling, så funkar filmen för lite tidsfördriv.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. april 8, 2020

    […] och osannolikt och jag tänker inte rekommendera denna filmen till någon annan. Första 47 Meters Down var en okej film, fortfarande med konstig handling och osannolika händelser. Men denna var ännu […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »