Filmrecension: All I See Is You

Screenshot 2020-03-20 at 12.48.46


ALL I SEE IS YOU (2016)

★✩✩✩✩ – 1/5


När en kvinna som varit blind sedan barndomen får tillbaka synen börjar hon misstänka att hennes liv och äktenskap inte är så perfekt som hon föreställt sig…

Mina åsikter om filmen: 

All I See Is You är blandning mellan dåliga scener och konstiga karaktärer, allt man ser är en skruvad variant av The Eye. Det är inte ofta jag ser riktigt dåliga filmer, men denna film var långtråkig och rent utav sagt dålig.

Filmens handling har konstiga vändningar med maken som ställer till problem och Gina som blir en version av sig själv som inte riktigt är trovärdig. Alla vändningar i filmen skapar en obalans och en rörig känsla, där man som tittare tappar inlevelse. Jag kan inte förklara filmen som något annat än detta: konstig, speciell, rörig och jättedålig. Det enda jag är positiv över är Blake Livelys skådespelarinsats, som alltid gör hon ett bra jobb.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »