Serierecension: Teen Wolf

teenwolf1


TEEN WOLF (S1-S6)

★★★★★ – 5/5


En tonårskille blir attackerad av en varulv och ärver förbannelsen såväl som de fiender som kommer med den. 

Min åsikt om serien:

En bra tonårsserie där kärlek möter action i varje säsong. Tittaren möter många fantastiska karaktärer i serien där man fylls av både ilska, kärlek och sorg. Denna serien är otroligt välgjord och handlingen är bra i början, men efter några säsonger börjar handlingen spåra ur och det blir för överdrivet och igenkännande från förra säsonger. Teen Wolf är en fantastisk serie och är bra för er som gillar High School Drama men var beredd på liknande problem. Jag tycker verkligen om serien och den är verkligen spännande, men kan behöver ibland ta lite pauser i tittandet. En spännande serie, men med rolig humor i. Trevligt!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »