Bokrecension: Askfödd

IMG_5153


ASKFÖDD – SAABA TAHIR

★★★★★ – 5/5


I Krigarnas imperium straffas olydnad med döden. Intellekt slås i bojor och skönhet blir till ruiner. Det som en gång var ett blomstrande rike är nu en värld av aska. Laias föräldrar är döda, och hennes bror sitter fängslad för landsförräderi. I ett desperat försök att rädda sin bror ber Laia motståndsrörelsen om hjälp och ingår ett ödesdigert avtal. Elias är den bäste studenten på militärskolan Blackcliff. Han är starkast, snabbast och kommer från en mäktig familj. Men i hemlighet vill han fly från skolan. Han vill inte ägna sitt liv åt att kriga för den brutala överbefälhavaren. När Laias och Elias vägar korsas inser de att de behöver varandra för att få det de mest av allt vill ha frihet. Deras öden är tätt sammanflätade och tillsammans kommer de att förändra framtiden för hela Imperiet.

Köp boken här: Bokus

Förlag: B. Wahlströms

ISBN: 9789132209604


Mina åsikter om boken:

Detta är en bok som skildrar ångest, längtan och kampen om både ens eget och andras liv. Det var ett tag sedan jag läste en bok som denna, med spännande action och ångestfyllda stunder. Askfödd är en spännande bladvändare som ni alla borde läsa. Jag ser fram emot nästa bok – som jag kommer beställa hem redan idag. Bra jobbat Saaba Tahir!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »