Veckans lista: v.46

MÅNDAG:

The Best of Me: James Marsden, Michelle Monaghan

Amanda och Dawson som var ett par under skolåren bestämmer sig efter många år för att återvända till sin hemstad där de springer på varandra igen.


TISDAG:

Les Misérables: Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Russell Crowe

Med 1900-talets Frankrike som skådeplats berättar ”Les Misérables” en fängslande och musikalisk berättelse om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och försoning. Jackman spelar ex-fången Jean Valjean, jagad av den hänsynslöse polismannen Javert (Crowe) efter att ha brutit mot sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines (Hathaway) unga dotter, Cosette, förändras deras liv för alltid.


ONSDAG:

Now You See Me: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher

Magigruppen The Four Horsemen utför ett par högteknologiska magishower. De förbluffar genom att utföra ett bankrån på en annan kontinent och sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Hobbs är fast besluten att sätta fast magikerna, och i desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley. Magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta denne är nyckeln till att stoppa brottsvågen.


TORSDAG:

Now You See Me 2: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg

Ett år efter att de lurat FBI och vann allmänhetens kärlek med sina Robin Hood-aktiga konster, dyker illusionisterna upp igen för ett comeback-uppträdande i syfte att avslöja oetiska metoder som en tech-magnat ägnar sig åt.


FREDAG:

The Ugly Truth: Gerard Butler, Katherine Heigl

En romantisk förvirrad kvinna beslutar sig för att gå till en terapeut som är expert på förhållanden. Men dessvärre blir hon kär igen – och det löser inga problem.


LÖRDAG:

(Skräck) The Nun: Demián Bichir, Taissa Farminga

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den demoniska nunnan som tidigare skrämde oss i ”The Conjuring 2”.


SÖNDAG:

Rampage: Joe Manganiello, Dwayne Johnson, Naomie Harris

Primatologen Davis Okoye håller människor på avstånd, men formar en speciell vänskap med den intelligenta gorillan George. Ett vetenskapligt projekt går snett och förvandlar den snälla apan till ett galet monster. Och det finns fler. När USA är i fara, försöker Okoye hitta ett botemedel och förhindra en global katastrof.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »