Serierecension: Unbelievable

unbel1


UNBELIEVABLE (2019)

★★★★★ – 5/5


När en traumatiserad ung kvinna anmäler att hon blivit våldtagen av en okänd man i sitt hem överväldigas hon av känslor – och får ett skeptiskt bemötande av polisen. Baserad av en verklig historia.

Mina åsikter om serien:

Alla sorters känslor snurrade inom mig under dessa 8 avsnitten och jag kände mig som en av poliserna som verkligen ville lista ut vem som gjorde detta mot alla kvinnor. Handlingen i serien är välgjord och skådespelarna är fantastiska, vilket skapar en underbar och hemsk serie som är värd att se. Seriens ämne är otroligt viktigt och serien får verkligen fram budskapet, speciellt genom känslan i serien. Detta är en bra serie som skildrar ett viktigt ämne, vilket är anledningen till varför jag tyckte om den. Den är verkligen värd att se!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »