Filmrecension: The Book Of Henry

henry1


THE BOOK OF HENRY (2017)

★★✩✩✩ – 2/5


Den lillgamle pojken Henry och hans yngre bror Peter uppfostras av singelmamman Susan. Henry är kär i grannflickan Christina, dottern till en poliskommissarie. För att skydda Christina från hennes pappa smider Henry en plan som ska rädda henne, som han skriver ned i en bok.

Mina åsikter om filmen:

Detta var en konstig film. Man skildras mellan tankar, sorg och spänning.  På något sätt har denna filmen en unik och speciell handling som jag inte var beredd på. För mig blev det för mycket obalans, det är som om regissören inte kunde välja mellan action och drama – och valde då istället båda. Jag vet som sagt inte regissörens tankar, men enligt mig var det en för rörig film. Det jag menar med dessa åsikterna är inte att filmen är dålig, den är inte alls dålig men just handlingen är det obalans i. Jag tipsar ändå om filmen, jag tycker absolut att ni ska se denna.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »