Filmrecension: Jumanji: Welcome to the Jungle

jumanji


JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE (2017)

★★★★★ – 5/5


Genom en förtrollad spelkonsol sugs fyra skolungdomar in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr – och överleva till sista nivån.

Mina åsikter om filmen:

Jumanji: Welcome to the Jungle är en underhållande, rolig och spännande film. Jag gillar hur filmens handling förs framåt, vilket gör att man aldrig blir uttråkad eller slutar kolla. För mig saknar den en aning djup i karaktärerna, men eftersom det är en komedifilm kan jag inte gå in djupare på det (ofta är ju komedier väldigt lätta i stämningen). Under filmens gång njöt jag verkligen av varje sekund och jag kommer absolut att se om den i framtiden. Ett stort tips!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »