Filmrecenson: Everything, Everything (2017)

everything everything movie poster


EVERYTHING, EVERYTHING (2017)

★★★✩✩- 3/5


En osannolik kärlekshistoria mellan Maddy, som lider av en extremt ovanlig sjukdom som gör att hon inte kan lämna hemmet, och Olly, grannkillen som inte kommer låta det stoppa dem.

Längd: 1h 32min | Biopremiär: 9 juni 2017 | Distibutör: SF Studios | Genre: Drama, Romantik

 

Mina åsikter om filmen:

Det finns många kärleksfilmer som denna, och tyvärr är Everything, Everything bara en i mängden. Visst att kärlekshistorien är underbar och romantisk, men det finns en gräns på hur många filmer som kan göras om en tjej som är sjuk, och en kille som blir förälskad i henne. Det blir, enligt mig, tillslut lite enformigt. Bortsett från detta, så är skådespelarinsatsen bra, handlingen välgjord och själva kärleken helt underbar. 

Jag tycker att filmen är värd att kollas på, men det finns inget extraordinärt eller unikt med den. Everything, Everything är en fin kärlekshistoria om ett par som egentligen inte får vara tillsammans, och den är mysig att kolla på. Men filmen blev dock ofta för förutsägbar och för ytlig. Jag kunde gissa mig till många delar av filmen, och ofta hade jag rätt också. 

Som en sammanfattning så är Everything, Everything en vacker kärlekshistoria och jag kan rekommendera den om ni vanligtvis gillar denna typen av filmer, för då kommer ni säkert älska den. Men om ni inte tycker om typiska kärleksfilmer, så kanske inte. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »