3 serier jag rekommenderar på Viaplay

Viaplay har många favoritserier såsom Grey’s Anatomy, Grimm, Lost och Prison Break. Men bland dessa finns det också mindre populära serier som jag tycker förtjänar rekommendationer. Så i detta inlägg kommer jag lista upp tre serier som handlar om allt från familjemys till musik. Jag hoppas ni hittar något nytt att sträckkolla, och om inte så får ni gärna ge tips i kommentarsfältet!


EMPIRE (6 säsonger)

empire

Handling: Prisvinnande dramaserie där vi följer en musikmogul, hans familj och intrigerna kring det framgångsrika hiphop-imperiet han har byggt upp.

Empire är en riktigt underhållande serie. Avsnitten är fyllda med musik, konflikter och andra spännande händelser. Detta är en sådan serie som man måste se om man gillar pop och hiphop.


THE MAGICIANS (3 säsonger)

the magicians poster

Handling: En grupp studenter, som antagits till en hemlig skola för magiker, upptäcker att sagor både är verkligare och farligare än vad de kunnat ana. Fantasy för vuxna, baserat på bästsäljaren med samma namn.

Jag tycker verkligen om The Magicians, speciellt eftersom den innehåller intressanta varelser och relationer. Serien har en spännande handling som både är välgjord och händelserik. Denna går absolut att sträckkolla på en helg (om man är effektiv!).


THE FOSTERS (5 säsonger)

the fosters

Handling: Med en biologisk son och adopterade tvillingar, blir det lesbiska paret även fosterföräldrar åt en ung besvärad tjej. Prisvinnande dramaserie producerad av Jennifer Lopez.

The Fosters är en av mina favoritserier. Jag älskar hemtrevliga, jordnära serier med ett fint budskap, och detta är verkligen en sådan. Serien innehåller kärlek, familjeliv, relationer och musik. The Fosters kan man inte ogilla, den är helt enkelt för mysig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »