Bokrecension: Brevet till Alice

brevet till alice bok

 


BREVET TILL ALICE – MALIN LETSER

★★★★ – 4/5

En hisnande rolig och djupt vemodig berättelse om mod, rädsla, längtan och vänskap.

Rädsla och skam har hindrat Alice från att leva det liv hon innerst inne drömt om, och nu har hon blivit gammal och accepterat sitt öde. När ett brev från det förflutna dimper ner blir det en tuff påminnelse om allt hon kunde fått uppleva, men som aldrig blivit av. Det gör ont att tänka på och hon föraktar sig själv för att hon varit så feg. Nu är det för sent och livet får ha sin gilla gång.

Köp boken här: Bokus | Förlag: LB Förlag | Sidor: 246 | Utgivningsdatum: 23 januari 2019


Mina åsikter om boken: 

Brevet till Alice är en otroligt rolig, unik och underbar bok. Jag blev förvånad över hur rolig handlingen var, med roliga vändningar och speciella karaktärer. Detta är verkligen en feelgood med en twist! Jag har aldrig läst om en lika komplicerad och speciell handling som denna(positivt!), och dessutom är karaktärerna helt klockrena. Jag känner igen mig i tankar och i beteenden, det är verkligen en helt underbar feelgood som förtjänar ett bra betyg.

Nahid och Alice är extremt djupa karaktärer, man kan verkligen se deras personligheter bland bokens sidor. Det är vackert att Malin Letser har gjort ett sådant bra jobb med boken, den är både välgjord och genomtänkt. Att detta är en debutroman av henne är också något att hylla, jag ser verkligen fram emot hennes framtida böcker. En underhållande bok fylld med roliga vändningar och djupa karaktärer, läs!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »