Filmrecension: A Private War (2018)

a private war movie

 


A PRIVATE WAR (2018)

★★★✩✩ – 3/5

För att visa världen att det alltid är de civila som far mest illa i krigszoner reser krigskorrespondenten Marie Colvin till de farligaste platserna på planeten.

Längd: 106 min | Biopremiär: 16 november 2018 | Distributör: Universal Pictures


Mina åsikter om filmen: 

A Private War är en fruktansvärd film som visar hemska scener ur krigszoners mitten. Filmen har vissa konstiga, onödiga scener som egentligen ska visa Marie Colvins ångest och depression, men som istället blir för intensiva och för udda. Om jag bortser från filmens egenskap av att framkalla känslor, så är det för mycket konstiga detaljer för min del. Att visa ångest och depression kan göras genom många olika sätt, men det behöver inte göras med skakiga scener från konstiga vinklar.

Såklart är denna filmen värd att se, då den skildrar ett väldigt hemskt och viktigt ämne. Dessutom får man ett bra perspektiv över Marie Colvins liv, allt det hemska hon gick igenom. Så trots vissa speciella scener så rekommenderar jag den, för filmen är välgjord och skådespelarinsatserna är otroligt bra.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »