Filmrecension: Annabelle Comes Home

annabelle comes home film

 


ANNABELLE COMES HOME (2019)

★★★★✩ – 4/5

Fast beslutna att hålla Annabelle borta från att skapa mer förödelse, placerar demonologerna Ed och Lorraine Warren henne i ett låst rum i sitt hem. En skräckfylld natt väntar dock när Annabelle väcker liv i de onda andarna i rummet som alla har ett mål i sikte – familjen Warrens tioåriga dotter Judy och hennes vänner.

Längd: 110 min | Biopremiär: 26 juni 2019 | Distributör: Warner Bros


Mina åsikter om filmen: 

Som vanligt går filmerna om Ed -och Lorraine Warrens familj ner till den djupaste skräcken. Genom mörker, hemska ljud och fantastiska skådespelare lyckades återigen en familjen Warren film att skrämma ihjäl deras tittare. Det är inte den vanliga rädslan man får, utan det är den smärtsamma, plågsamma och långsamma rädslan som pågår under hela filmens gång. Man hinner aldrig lugna ner sig, utan rädslan bara fyller ens kropp tills filmen tar slut.

Jag tycker det är underbart att dessa filmer görs. När man väljer en skräckfilm är man förberedd på att gömma sig under täcket, men vissa skräckfilmer kommer inte till den värsta nivån av skräck. I många filmer är det oftast “jump scares” eller dåliga försök till skräckinjagande figurer. Annabelle Comes Home (och dess tidigare filmer, såsom The Conjuring“) är den perfekta skräckfilmen. Jag kan inte ge er ett bättre skräcktips än detta. Bara se den och filmerna innan denna!

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »