Filmrecension: Battle

Battle poster


BATTLE (2018) 

★★★✩✩ – 3/5


Den moderna dansaren Amalies privilegierade liv slås i splittror när hennes pappas företag går i konkurs och familjen blir tvingade att flytta. Amalie försöker leva vidare som om ingenting har hänt, men allt blir förändrat när hon möter Mikael. Han är olik alla hon tidigare träffat och introducerar henne för hiphop och battles. Genom tårar, svett och hjärtesorg blir Amalie tvingad att Amalie lita på sina egna känslor och visa vad hon egentligen faktiskt vill.

Mina åsikter om filmen: 

Det finns många dansfilmer i tv-världen idag och majoriteten handlar om två dansare från olika dansstilar, som förs samman och dansar tillsammans i en tävling. Detta var ungefär samma. Filmen hade en bra och händelserik handling som man aldrig blir uttråkad eller ointresserad av. Jag tycker att filmen var underhållande och trevlig att titta på.

De enda nackdelarna är egentligen bara att den är för lik alla andra dansfilmer och för lätt att förutspå. Men om jag bortser från detta så är det en bra dansfilm som fyller sitt syfte.

Du gillar kanske också...

Kommentera

Translate »