Vilka serier tittar jag på?

Som ni vet så följer jag mycket serier, jag läser såklart mycket böcker och tittar på filmer också. Men serier ligger nära intill hjärtat på mig. Jag tänkte dela med mig vilka serier som finns på min lista just nu. Detta kan vara som en tips-lista för er, men såklart också som en generell ”vad tittar Ida på?”.

OUTLANDER:  Säsong 1  

När Claire Randall är på smekmånad i Skottland med sin man Frank, transporteras hon tillbaka till 1700-talet där hennes frihet och säkerhet hotas. För att överleva gifter hon sig med Jamie Fraser, en skotsk krigare med ett komplicerat förflutet.

Okej, så denna serien innehåller mycket konflikter och relationer. Jag tittar nu på säsong 1 och måste säga att denna serien fångar ens intresse mer än jag någonsin märkt innan. Man kan inte slut kolla – det är beroendeframkallande.


RIVERDALE:  Säsong 4 (aktuell)

Dags att gå tilbaks till skolbänken igen efter ett mystiskt mord över sommarlovet. Ungdomarnas vägar korsas medan mysteriet bara växer. Baserat på serietidningen ”Archie”.

Jag har följt denna serien länge nu, och den är ju fantastiskt spännande med mysterier och kärlek. Men den börjar faktiskt bli lite för långtråkig, det händer samma saker hela tiden. Det kanske borde komma något som ingen väntar sig? Bara en tanke.


SUITS:  Säsong 1

Harvey Specter är en av New Yorks mest ryktbara affärsjurister. När Harveys befordran kräver att han rekryterar någon med juridikexamen från Harvard, väljer han Mike Ross. Dessvärre har Ross inte någon examen. Detta blir deras gemensamma hemlighet, och de måste nu förlita sig på Ross fotografiska minne och sinne för bedrägerier, för att fasaden inte ska krackelera.

Okej, denna serien är fylld av konflikter och advokatarbete – det kan aldrig gå fel. Jag gillar serien, det händer nya saker hela tiden och man följer advokaternas liv. Roligt och spännande! Dock en av de mindre roliga serierna jag kollar på just nu, det finns bättre.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »